Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La devuitena edició del Teatre de Barra se centra en la mirada de la dona del segle XXI

Palma, 6 de setembre de 2021.- El coordinador general de Cultura, Miquel Àngel Contreras, el productor del Teatre de Barra, Javier Matesanz, i el director d’Operacions U energia (patrocinador), Esteban Gelabert, han presentat avui al teatre Mar i Terra la devuitena edició del Teatre de Barra, que tendrà lloc els dijous des del 9 de setembre fins al 14 d’octubre. “Una cambra pròpia. Mirant la dona al segle XXI”, és el títol de la nova edició que portarà fins als bars de la barriada de Blanquera 5 obres ben diferents centrades en el paper de la dona en l’actualitat.

Aquesta especial cita teatral tendrà lloc els dijous 9, 16, 23 i 30 de setembre i el 7 i 14 d’octubre en quatre passis diaris, a les 20.15h, 20.40h, 21.15h i 21.50h. La gran final tendrà lloc al teatre Mar i Terra dissabte dia 16 d’octubre a les 20h. “Un dels objectius de l’àrea de cultura és descentralitzar la cultura i fer-la accessible per a tothom. Transformar els espais de trobada com els bars en espais de cultura en el marc d’aquesta magnífica iniciativa com és el Teatre de Barra és una manera magnífica d’aconseguir aquest repte que ens marcàrem”, ha dit Contreras.

“El Teatre de Barra forma part ja de les cites culturals de la Ciutat i no hem aturat ni quan les coses han estat més complicades. Arribam a la devuitena edició satisfets del camí recorregut i amb ganes de continuar fent teatre i apropant tot tipus de temàtiques al públic que ens segueix”, ha explicat Matesanz.

Aquests són els locals i les obres que s’hi representaran

  1. Tudurí (BLANQUERNA, 42)
  2. CAFETERIA BON-BON (Blanquerna, 49)
  3. IN CAFÉ (Blanquerna, 31)
  4. El ALPENDRE (Blanquerna, 26)
  5. BAR MAVI (31 de desembre, 29)
  1.  “UNA QÜESTIÓ DE PRINCIPIS” Tudurí  (Blanquerna, 42)

Gènere: Comèdia

Autor: Jaume Sureda

Direcció: Bernat Molina

Repartiment: Aina Cortès i Jaume Sureda

Sinopsi: Què no faríem per una mare… I per un fill? I… pel nostre personatge…? Autora? Hi ha relacions que maten, i això els nostres protagonistes ho saben prou bé…

2. “ENFITS”, Cafeteria Bon-Bon (Blanquerna, 49)

Gènere: Comèdia

Autor i director: Lluís Colom

Actrius: Mary Ramírez i Margalida Villalonga.

Director: Lluís Colom.

A una de les més famoses comèdies de Shakespeare, un personatge femení, que com sempre en aquell temps havia de ser interpretat per un home jove, s’ha de fer passar per home. Aquí feim gairebé el mateix, però a l’inrevés, i sense en Shakespeare!

3. “EL DELIRI DE LES GRANOTES”, In Café (espai central d’informació, venda anticipada d’entrades i també els dies de les funcions de 8 h a 22 h)

Gènere: Drama

Autora i directora: Carla Nyman

Intèrprets: Cristina Francioli i Lucía Luna

El que al principi semblava una reunió en un bar, es converteix en un joc irresistible. Bel i Irina repeteixen i desarticulen la correspondència que van tenir fa mesos amb les seves respectives exparelles, qüestionant la possibilitat de continuar formulant desitjos dins d’un model salvatge, sense emmalantir-se.

4. “SHAKESPEARE HA DE MORIR”, El Alpendre

Gènere: COMÈDIA

AutorA: RAFEL GALLEGO

Directora: DAVID MATARÓ

Intèrprets: TOTI FUSTER I MARIA BAUÇÀ

A una casa ombrívola d’un poble al sud de Birmingham, Judith i William discuteixen sobre el futur del tron d’Escòcia. Mentrestant, a un bar de Blanquerna, dos polítics mesuren les seves ambicions i negocien al límit. Tots quatre estan a punt de canviar la història.

5-“NINA”, Bar Mavi

Gènere: Drama

Autor: Alfonso Morillas.

Director: Àlex Tejedor

Intèrprets: Laura Andújar i Aina Compte

N’Aina i n’Eva s’han creuat accidentalment. Mentre que n’Eva pensa que ha estat cosa del destí, n’Aina creu que ha estat pur atzar i proposa posar-ho a prova d’una manera poc ortodoxa, fent que dues generacions de dones s’enfrontin cara a cara amb les seves decisions vitals. Un moment, ¿seves?

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email